Resultaten voor schild

schild
Schild 20 definities Encyclo.
Woordenboek, spelling van 1861 Schild' Het voornaamste verdedigende wapen van de oudheid en de middeleeuwen vroeger hier te lande beukelaar geheeten, was van zeer verschillende grootte en gedaante en was nu eens van hout met leder of metaal bedekt, dan weder geheel van metaal.
schilder papendrecht
schild WikiWoordenboek.
Spaans: caparazón es m, escudo es m, mantelete es m, pavés es m, protección es v, Égida es v. Engels: sign-board en. Russisch: ru m. Het woord schild staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd schild herkend door.
zwaard
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: schild. schild het; o; meervoud: schilden 1 platte, enigszins gebogen schijf van een harde stof, gedragen aan de linkerarm, die dient als bescherming: negatief iets in zijn schild voeren iets van plan zijn; iem.
schildersbedrijf
Synoniemen van schild; ander woord voor schild synoniemen.net.
uithangbord schild zn.: beukelaar schild zn.: dekschild schild zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: familiewapen, schild, stamwapen, wapen, wapenbord, wapenschild schaal zn.: dop, pantser, pel, schelp, schil, schild pantser zn.: huid, huidlaag, schild écu zn.: woordverbanden van schild grafisch weergegeven.
schilders
Schild Vertaling Duits-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Schild EN Schild ES Schild FR. Definities in het Duits: Schild 13x. Vertalingen Schild DENL. I das Schild.
glaszetten
Schild Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Schild of met Schild in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Schild inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Schild en verwijzingen daarnaartoe.
spuitwerk
Hitler-kapsels en rechtse rock op Duits festival Schild Zwaard NRC.
Een dorp in het oosten van Duitsland was dit weekend toneel van een extreemrechts festival. Een flinke politiemacht hield neonazis en tegendemonstranten uit elkaar. 22 april 2018. Tegendemonstranten achter een linie van politieagenten bij het extreem rechtse festival Schild Zwaard.
Restauratie
Puzzelwoordenboek Schild met Medusahoofd.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 2 puzzelwoorden gevonden voor Schild met Medusahoofd. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie.
deurkrukken aanbieding
Schild bescherming Wikipedia.
Dat kan een hard fysiek bijvoorbeeld metalen schild zijn zoals tribale krijgers, ridders of ME'ers' deze gebruikten, maar men spreekt ook van een raketschild, een denkbeeldig gebied waarin kwaadaardige projectielen meestal andere raketten kunnen worden uitgeschakeld, zoals het Amerikaanse Starwars-project.

Contacteer ons